A MÁRKÁRÓL

A Flancos impact-je az, hogy egy olyan márkát hoz létre, amelynek termékei és stílusa inspiráló hatást gyakorolhatnak a vásárlókra. A kreatív, stílusos és egyedi ruhadarabok segítségével a Flancos lehetőséget ad arra, hogy az emberek kifejezhessék egyedi személyiségüket és önmagukat sugározzák mindennapi öltözködésükön keresztül. Ezzel a Flancos nemcsak a divatiparban gyakorolhat hatást, hanem a vásárlók életében is lehetőséget teremt az önkifejezésre és az öröm megtalálására az öltözködésben.

 
A MÁRKÁRÓL


Különleges stílus:

A Flancos arra törekszik, hogy különleges és stílusos ruhadarabokat kínáljon a vásárlóknak. Az egyediség a jellegzetes szabásban, kiemelkedő anyaghasználatban és az egyszerű vonalvezetésű, karakteres darabok ötvözésében rejlik.
 

A MÁRKÁRÓL

 

Természetes szálak és nyári lenvászon kollekciók:

A Flancos védjegye a természetes szálak használata, mint például pamut, len és gyapjú. Emellett kiemelkedőek az egyedi stílusú nyári lenvászon kollekcióik, amelyek frissességet és könnyedséget sugallnak.

 

A MÁRKÁRÓL

 

Inspiráció és történetek:

A Flancos nem csupán ruhákat kínál, hanem szeretne olyan történeteket, érdekességeket, recepteket és utazási élményeket megosztani, amelyek gazdagítják a vásárlók élményét és betekintést nyújtanak az alkotó folyamatba.
 

A MÁRKÁRÓL


Kézműves hatás:

A Flancos kiegészítői, táskái és ékszerei főként kézműves hatásúak. Ez az egyediség és a kézi kidolgozás a részletekben megmutatkozik.

 

A MÁRKÁRÓL

 

Öltözködési öröm és önkifejezés:

A Flancos célja, hogy színes választékot nyújtson, amelyben a vásárlók megtalálják az öltözködési örömöt és kifejezhetik egyedi stílusukat. Arra bátorít, hogy a vásárlók sugározzák nap mint nap ragyogó önmagukat.