Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hamvas Árnyalatok

Hamvas Árnyalatok

A nyári napfény vakító fényét szórja a víztükör. Aztán hirtelen jön egy zápor. A felhők mögül előbukó napsütésben, a levegő rezgő párája a színekre fakó fátylat borít. Törékeny és tiszta pillanat, váratlan és egyszerű csoda. Az esőillat gyermekkori emléket idéz.

 

A most megjelenő pasztell kollekciónk a romantikus hangulat mellett a letisztult, klasszikus stílust is megidézi. A pasztell színek harmóniája, érzékenysége nőies finomságot tükröz.  Akik szeretik a könnyű eleganciát  a pasztell ruhák remek alapdarabjai a nyári ruhatáruknak. Ha az erőteljesebb színeket szereted, átgondolva, saját stílusod szerint te is viselheted ezeket a csodás darabokat megteremtve a kifinomult stílust.
Az új kollekciónk alappillére egy kellemes, hamvas szürke árnyalat. A szürke a divatvilág egyik alapszíne, visszafogott, elegáns, sokoldalúan viselhető. A nyári kollekciónkban a világos árnyalata jelenik meg. A szürke egyhangúságát gyönyörű pasztellekkel törtük meg.

A menta, a púder és a Tiffany kék az üdeség színei. Az apró virágokat, a könnyű nyári fagylaltokat és a hétköznapok legvidámabb pillanatait idézik

A vatta puha púder nagyon finom és nőies benyomást kelt. A szürke finom kontrasztjával kombinálva a végeredmény törékeny, fiatalos finomság, könnyed báj, kislányos derű.  A pasztell színeket bátran kombinálhatod, szépen harmonizálnak egymással.

 

A friss fuvallatú menta hűvös és rendkívüli. A szürkével párosítva elegáns, üde hatású szín. A menta a rózsaszínnel kedves, mint a gyerekkor színes cukorkái. A mentával frisseséget, változatosságot csempészhetsz a mindennapokba.

Az elegáns és különleges tiffany kék  a kollekció koronája. A kis tengeri öblök kékeszöldje, a tengerszemek ragyogása, egy ragyogó, nőies, üde kékeszöld árnyalat.

 

A papucsaink, táskáink színben, mintában, anyagfelhasználásban tökéletesen passzolnak a ruhákhoz, szépek és kényelmesek. Stílusos bőr papucsainkkal most már tényleg tetőtől talpig Flancosban bújhatunk.

 
 
 
 
 

A pasztellekkel kiegészült teljes kollekcióval felkészülve várjuk az érkező nyarat az összes színével, zamatával együtt. A hosszú sétákat, az együttlét örömét, a diófa hűvösében olvasgatást, a fűben heverést, a felhők és a csillagos ég bámulását. Várjuk együtt a nyári napfelkeltét, örüljünk az életnek, élvezzük a nyarat!

 

 

 

 

 
Tartalomhoz tartozó címkék: #blogbejegyzés