Hűségpontjaim

HŰSÉGPONT RENDSZER

Regisztrált vásárlóként a leadott rendeléseid után pontokat kapsz. A pontgyűjtő akciónkban termékenként jár a pont, és minden vásárlásoddal további kedvezményhez juthatsz. A termékleírásnál fel van tüntetve, hogy az adott termékkel mennyi hűségpont jár, de az akciós termékek után nem jár pont. Természetesen a pontok összegyűjthetők, vagy a következő alkalommal már le is vásárolhatod.

A beváltás a pénztár oldalon történik. Külön mező van a hűségpont beváltására és láthatod feltüntetve, hogy mennyi ponttal gazdálkodhatsz. Írd be a beváltandó összeget és kattints a BEVÁLTÁS gombra. Azonnal látod a rendelésedből a beváltott összeg jóváírását.

Mennyit ér egy pont? Pont egy forintot! A vásárlói fiókodban láthatod, miként gyűlnek a vásárlásaid után a hűségpontok és állnak rendelkezésedre, hogy beválthasd őket.

A pontgyűjtő akcióban csak a regisztrációt követően vehetsz részt. A kapott pontok fél évig érvényesek és a lejárat időpontja a vásárlói fiókodban fel van tüntetve. Az utólag kiegészített rendeléseknél a hozzáadott termékért nem jár pont, és a rendelés leadása után az ügyfélszolgálaton keresztüli utólagos beváltásuk sem lehetséges.

Ha egy rendelésből visszárut küldesz vissza, a rendelés után nem jár hűségpont, ezek utólag levonásra kerülnek a visszaküldést követően. 
Rendelés elállás esetén a korábban megszerzett és beváltott jutalom pontok ismételt beváltására, illetve forintosítására nincsen lehetőség. 


Regisztrálj és gyűjts!

Elfelejtettem beváltani a kuponom, hűségpontom, mit tegyek?

A kuponkód jóváírása utólag nem lehetséges, de természetesen a következő alkalommal beváltható. A kuponok a kiállításukat követően fél éven át érvényesek.