Kapcsolat

Ügyfélszolgálat

Munkanapokon 8:00-től 16:00-ig.

Termékekkel, rendelésekkel és a regisztrációval kapcsolatban felmerülő kérdésekkel keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségek egyikén!

Email:
legyegyedi@flancos.hu
Telefon:
 

Cégadatok

Cégnév: Kalász Kft.
Cégjegy.sz.:
Adószám:
Székhely:
Ajka 8400 Unna utca 2/A Fsz 1-2.
Telephely:
Ajka 8400 Unna utca 2/B.

Banki adatok
Bank:
Raiffeisen Bank
Számlaszám.:
12084003-01762435-00100003

Közösségi média

www.facebook.com/flancos.hu

Facebook oldalunkon igyekszünk minél több és minél kreatívabb tartalmakat megosztani veletek. A célunk, hogy a Flancos egy igazi közösség, pihentető oázis legyen a mindennapokban. Kedveld oldalunkat és kövesd bejegyzéseinket, hogy legelőször kapj hírt minden újdonságról.

Létrehoztunk egy zárt csoportot a "Flancos a mindennapokban" néven. Ha kíváncsi vagy a kulisszatitkokra és szívesen osztanád meg velünk a legújabb fotódat Flancosban, akkor gyere és csatlakozz hozzánk.

instagram.com/flancos.hu

Téged is feltölt a képek ereje? 2015-től, a webáruház indulásától egy képes történettel várunk benneteket. MERÜLJ EL A FLANCOS VILÁGÁBAN! Kövess minket az INSTAGRAM oldalunkon, és inspirálódj velünk!

YouTube csatornánk
Hogyan tudnánk a képernyőn keresztül megmutatni nektek a ruhák eleven színét, az anyagok lágy libbenését, a fazonok könnyedségét, stílusát? YouTube csatornánkon hangulatos kisfilmeket, stílusajánló videókat találtok, ahol az anyagok és színek életre kelnek.

Pinterest
Egy felület, ahol inspirálódhatsz a ruhatár váltás előtt, hogy mit viselhetsz az új szezonban is vagy, miként tudsz egy-egy alapdarabot napról napra egy egyszerű trükkel feldobni Ez a Pinterest, amit a világon több millióan használnak és ami gyakorlatilag néhány pillanat alatt függőséget okoz, nem véletlenül.