Méretezés

Tetszik a stílus, de bizonytalan vagy a méreteket illetően? Segítünk neked megtalálni a legjobb fazonokat, ruhákat! Az alábbiakban pár pontban összeszedtük neked, hogy mi segíthet a megfelelő méret és fazon kiválasztásánál:

  • A kínálatunkban vannak méretsoros és "one size"/"egy méret” megjelöléssel ellátott ruhák. Az "egy méretállású" ruhák a hagyományos konfekció méretezésbe nem sorolhatók.
  • A termékek légies, laza fazonok, ezáltal megengedik ezt a széles mérethatárt, mivel nem testkövető ruhák, ezért merjük ajánlani több méretre is.
  • A pontosság miatt, a ruhákat az ábrán látható módon kiterítve lecentizzük, és ezeket az adatokat a termékek leírásánál feltüntetjük. Kerületben a mért adatok duplája értendő.
  • A nadrágjaink, ruháink, tunikáink egy része rendkívül rugalmas, formatartó anyagból készül, és könnyedén további 5-10-15 cm is engednek. Vannak gumírozott részei is a ruháknak, pl derékban. Ezeknél a ruháknál szélességben két adatot is találsz, a nyugalmi állásban és a kihúzva mért számokat.
  • További segítség, hogy a termékleírásnál a ruhát bemutató modellek magassága is olvasható a szövegben. A mérettartományra is adunk ajánlást, hogy mely mérettől, meddig ajánlott a fazon viselése.
  • Ha az információk ellenére is bizonytalan vagy, keress minket bátran! Segítünk megtalálni a neked legjobb fazonokat és méretet.
  • A Facebookon működik egy csoportunk, ahol a tagok szívesen osztanak meg magukról képeket flancos ruhában, segítve ezzel a többieket is a döntésben. Ha te is szívesen látnád a bejegyzéseinket vagy kíváncsi vagy a kulisszatitkokra, akkor gyere, csatlakozz hozzánk!
 

Mi történik, ha nem jó a méret vagy nem tetszik a megrendelt termék?
A Flancos-tól nyugodtan rendelhetsz! Cégünk minden termékére teljes körű visszaküldési lehetőséget biztosít. A visszáru menetéről itt olvashatsz.

Jó böngészés és sikeres vásárlást kívánunk!
Reméljük, te is mielőbb részese leszel a Flancos világának!