Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

SZállítás-Fizetés

 

SZÁLLÍTÁS

 

19.500ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes

Szállítási díjat nem számlázunk ki abban az esetben, ha a megrendelés (ÁFÁ-s) értéke meghaladja a 19.500,- Ft-ot. A termék(ek) kiszállításához elengedhetetlen normál csomagolás költségeit - a rendelés értékétől függetlenül - nem számítjuk fel.

 

A Flancosnál a szállítást a Magyar Posta Zrt, MPL futárszolgálat és a SPRINTER Futárszolgálat Kft. végzi.

MPL házhoz szállítás azt jelenti, hogy a megrendelésed a következő munkanapon kézbesítésre kerül. Szállítási címnek kérünk a megrendelés során olyan címet megadni, ahol a várható szállítási napon (hétköznapokon) 8 és 17 óra között mindig tartózkodik valaki, aki a csomagot átveszi és az áru ellenértékét kifizeti (amennyiben azt már korábban nem fizetted ki banki átutalással).

Az MPL  szolgáltatásai közül Posta pontra, postán maradóra is kérheted a szállítást. Itt nyitvatartási időtől függően akár éjjel-nappal átvehető a csomag. Az üzletek nagy része bankkártyát is elfogad, de természetesen készpénzzel is lehet fizetni – a választás a tied.

A szállítás díja Magyarország területén belül 990,- Ft csomagonként.

Miután a futárszolgálatnak átadtuk a csomagodat emailben értesítést küldünk neked. Az értesítőben feltüntetjük a csomag azonosító számát. Ettől kezdve a csomagod már a MPL vagy a Sprinter logisztikai rendszerében van. A csomag útját a MPL vagy a Sprinter csomag követési rendszerében az azonosító megadásával követheted. Ha a megrendelésed során bármilyen megjegyzést átadtál nekünk, ami hasznos lehet a kézbesítés során, azt mi a futárszolgálat felé feltüntettük, így a kézbesítő futár ezek alapján jár el. A futárszolgálat a csomag kézbesítéséről, átvevőpontra érkezéséről értesítést küld.

Kérjük, minden esetben ellenőrizd a csomag épségét átvételkor. Sérült csomag esetén kérjük azt jelezd a kiszállító futárnak. Ebben az esetben a futár a sérülésről jegyzőkönyvet készít, mely alapján a későbbiekben megállapítható a kártérítés. Jegyzőkönyv nélkül a sérült csomag átvételéről szóló reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

FIZETÉS

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethetsz bankkártyával.  A vásárlás a Barion rendszerén keresztül történik.A bankkártya adatokat szigorúan őrizzük, a Barion megfelel a bankkártya társaságok által előírt PCI DSS biztonsági szabvány előírásainak.

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheted. Az átutaláshoz szükséges adatok: Kedvezményezett bankja:Kinizsi Bank Kedvezményezett neve: Kalász Kft. Adószám: 11523725-2-19 Cégjegyzékszám: 19-09-503215 Kedvezményezett számlaszáma:73200093-16060003

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot.

 

VISSZÁRU

Ha nem jó a méret vagy nem tetszik a rendelt termék? A Flancos-tól nyugodtan rendelhetsz! Cégünk minden termékére teljes körű csere – és visszavásárlási lehetőséget biztosít. Az árut normál belföldi csomagként, saját költségeden kérjük, juttasd vissza az alábbi címre:

Kalász Kft., 8400 Ajka, Unna utca 2/a Fsz.1-2 (utánvétes, illetve portós csomagot nem áll módunkban átvenni)

A beérkezést követően a terméket cseréljük, az értéke levásárolható vagy visszautaljuk az árát a kért számlaszámra.