Szállítás és fizetés

SZÁLLÍTÁS

A Flancosnál a szállítást a Magyar Posta Zrt MPL futárszolgálata és a GLS General Logistics Sistem Hungary Csomag-Logisztika Kft. végzi.

Használd a környezettudatos, zöld szállítási módjaink egyikét, az automatákat vagy csomagpontokat! 

23.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes. *
*Kizárólag MPL csomagpontokra, illetve MPL automatákba.

A szállítás díja Magyarország területén belül

MPL futárszolgálattal csomagpontokra 990 FT
MPL futárszolgálattal automatákba 990 FT
MPL futárszolgálattal házhozszállítás 1490 FT
GLS futárszolgálattal csomagpontokra 1290 FT
GLS futárszolgálattal automatákba 1290 FT
GLS futárszolgálattal házhozszállítás 1790 FT

Szállítási díjat nem számlázunk ki abban az esetben, ha a megrendelés (ÁFÁ-s) értéke meghaladja a 23.000,- Ft-ot. (Kizárólag MPL csomagpontokra, illetve MPL automatákba leadott rendelések esetén.) A termék(ek) kiszállításához elengedhetetlen normál csomagolás költségeit - a rendelés értékétől függetlenül- nem számítjuk fel.

 

GLS házhoz szállítás

A visszaigazolt rendeléseket igyekszünk 3-4 munkanapon belül feldolgozni, de a megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Belföldön az GLS futárszolgálat a csomagátvételtől számított 24 órán belül kézbesíti a csomagot a megadott címre. Szállítási címnek kérünk a megrendelés során olyan címet megadni, ahol a várható szállítási napon (hétköznapokon) 8 és 17 óra között mindig tartózkodik valaki, aki a csomagot átveszi és az áru ellenértékét kifizeti (amennyiben a csomagod utánvétes).

Az GLS szolgáltatásai közül GLS csomagpontra és postán maradóra is kérheted a szállítást.
Az üzletek, postafiókok nagy része bankkártyát is elfogad, de természetesen készpénzzel is lehet fizetni – a választás a tied.MPL házhoz szállítás

A visszaigazolt rendeléseket igyekszünk 3-4 munkanapon belül feldolgozni, de a megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Belföldön az MPL futárszolgálat a csomagátvételtől számított 24 órán belül kézbesíti a csomagot a megadott címre. 

Az MPL szolgáltatásai közül Posta pontra, MPL csomagautómatába is kérheted a szállítást.
Itt nyitvatartási időtől függően akár éjjel-nappal átvehető a csomag. 

Miután a futárszolgálatnak átadtuk a csomagodat emailben értesítést küldünk neked. Ettől kezdve a csomagod már a Gls és az MPL logisztikai rendszerében van. A csomag útját a GLS és az MPL csomag követési rendszerében az azonosító megadásával követheted. Ha a megrendelésed során bármilyen megjegyzést átadtál nekünk, ami hasznos lehet a kézbesítés során, azt mi a futárszolgálat felé feltüntettük, így a kézbesítő futár ezek alapján jár el. A futárszolgálat a csomag kézbesítéséről, átvevőpontra érkezéséről értesítést küld.

A GLS házhoz szállítás külföldre

azt jelenti, hogy a megrendelésed a visszaigazolástól számított maximum 15munkanapon belül kézbesítésre kerül a következő országok valamelyikébe:
Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország, Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Liechtenstein, Bulgária, Svájc,Dánia, Franciaország, Olaszország, Nagy-Britannia, Írország.
Külföldi szállítás esetén kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges. Utánvét kezelést nem áll módunkba érvényesíteni külföldi vásárlás esetén.
A külföldi szállítás költségét minden esetben, a kosár oldalon tüntetjük fel, az célország kiválasztásával egyidejűleg.

 

Kérjük, minden esetben ellenőrizd a csomag épségét átvételkor. Sérült csomag esetén kérjük, azt jelezd a kiszállító futárnak. Ebben az esetben a futár a sérülésről jegyzőkönyvet készít, mely alapján a későbbiekben megállapítható a kártérítés. Jegyzőkönyv nélkül a sérült csomag átvételéről szóló reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

FIZETÉS

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethetsz bankkártyával.  A vásárlás a Barion rendszerén keresztül történik. A bankkártya adatokat szigorúan őrizzük, a Barion megfelel a bankkártya társaságok által előírt PCI DSS biztonsági szabvány előírásainak.

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheted. Az átutaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett bankja:Raiffeisen Bank
Kedvezményezett neve: Kalász Kft.
Adószám: 11523725-2-19
Cégjegyzékszám: 19-09-503215
Kedvezményezett számlaszáma:12084003-01762435-00100003

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot. Az utánvét fizetési mód összege 490,-  Ft.

 

VISSZÁRU

Nem jó a méret vagy nem tetszik a rendelt termék?
A Flancostól nyugodtan rendelhetsz! Cégünk minden termékére teljes körű csere – és visszavásárlási lehetőséget biztosít.

Lehetőséged van a nem kívánt termék(ek)et futárszolgálatunkkal visszaküldeni, annak értékéről levásárolható kupont kérni, vagy az összeg visszautalását kérni.
Az alábbi űrlap kitöltésével rögzítheted a visszaküldés pontos részleteit. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli, melynek értéke 1490 ft.
KITÖLTÖM AZ ŰRLAPOT
Amint az űrlapot kitöltötted, elindítjuk a termék vissza hozatalának folyamatát, melynek részleteiről emailben 1-4 munkanapon belül, futárszolgálatunktól kapsz további értesítést. Ennek 
Lehetőséged van az árut normál belföldi csomagként, saját költségeden is vissza juttatni részünkre az alábbi címre: Kalász Kft., 8400 Ajka, Unna utca 2/a Fsz.1-2 (utánvétes, illetve portós csomagot nem áll módunkban átvenni)

A visszáru értékét levásárolhatod, vagy az összeg visszautalását is kérheted.

Ha a visszautalás mellett döntöttél, kérjük add meg a számlaszámot, ahova az összeget utalhatjuk.
Ha a levásárlás mellett döntesz, akkor egy kupont állítunk ki, ami egy összegben beváltható és a kiállítástól számított fél éven át érvényes.
A visszaküldött termékhez kérjük mellékeld röviden a visszaküldés okát és a rendelésed számát.

A visszaküldött áru sértetlenségét (termék sértetlensége, eredeti csomagolás, ruhafüggők megléte) munkatársunk ellenőrzi. Ha a terméket használatba vetted, illetve nem tudod eredeti állapotában, sérülésmentesen visszajuttatni ügyfélszolgálatunknak, akkor nem áll módunkban visszavenni.