Cipők, szandálok

Ékszerek
A “jó cipő jó helyekre visz”. Mi ezzel teljesen egyet tudunk érteni, hiszen egy kényelmes, szép szabású lábbeli nem csak az öltözékünket tudja tökéletesíteni, de akár a teljes napunkat meghatározhatja. 
Idén is letisztult fazonú, puha, bőr szandálokat és papucsokat hoztunk nektek, és a vászon tornacipőt új színekben. Ismerd meg őket közelebbről és válassz magadnak egy – vagy akár több – párat belőlük a nyári kalandokhoz!

Méret
Szín
Anyag
Rendezés:

Tudjuk, hogy a cipővásárlásnál sok szempontot figyelembe kell venni: a stílus, kényelem, minőség anyagösszetétel csak pár dolog ezek közül. Mi olyan cipőket álmodunk kollekcióinkba, ami nem csak az összes felsorolt szempontnak felel meg, de időtálló, jól variálható és nem mellesleg tökéletesen kiegészít minden tavaszi Flancos szettet. 

A Flancosnál kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra, ezért tavaszi kollekciónkban megjelenő Natural World Eco cipők 100%-ig újrahasznosított pamut anyagból készülnek, és újrahasznosítható csomagolásban érkeznek hozzád. 

 A bőr szandáljaink, papucsaink nagyszerű kiegészítői a pamut és len ruháinknak. Különleges stílusban megálmodva kifinomult, kézi munkával készülnek minőségi bőrből. A szandáljainkat, papucsainkat a letisztult hatás, a finom részletek, különleges megoldások és a komfortos viselet jellemzik. Egyediségükkel, karakterükkel tökéletes választások nyaraláshoz és a hétköznapokhoz is.