Valentin-nap

Valentin
 

A Valentin-nap sokszor kap kritikát. Jogosan? Részben talán igen, de szerintünk minden alkalom különleges, amikor azokat az embereket ünnepelhetjük, akiket szeretünk és szeretnek minket! Ebben a szellemben választottunk mi is ajándékot szerelmünknek, barátainknak, a családunknak vagy épp magunknak- és ezt most megosztjuk veletek is.

Kata

Kata
A körülöttem lévő ”flancos lányokra” könnyen átragad a lelkesedésem, amikor például a vidám, tavaszi kollekció új színei hoznak lázba engem. Szívesen lepem meg a barátnőimet például ragyogó málna vagy korall színű kendővel.

Mariann

Mariann
Próbálok mindig nagyon figyelmes lenni, hogy amikor ajándékozásra kerül a sor, olyan dolgot tudjak választani, ami személyes és különleges. Én ezekből az ékszerekből választottam a kislányomnak, mert tudom, hogy nagyon szereti a különleges kiegészítőket.

   
Sándor

Sándor
Szeretek olyan ajándékot adni, aminek biztosan tudom, hogy örülni fognak és használják is. Én a legújabb parfümünkkel lepném meg az anyukámat és a feleségemet is! Tudom, hogy férfiként nehéz eligazodni egy női ruházati márkánál, ezért ha bizonytalan vagy, egy ajándékutalvány kedves grafikával is nagyszerű választás.

 
Fluel női parfüm

.

.
Ajándékutalvány

Ajándékutalvány

.
 
Sára

Sára
Azt gondolom, …. a szeretet, amit magunknak adunk! Sok dolog van idén tavasszal a kívánságlistámon, én magamat fogom meglepni egy új tornacipővel, szürke blúzzal és egy hozzá passzoló fülbevalóval.