Visszaküldés

Nem jó a méret, vagy nem tetszik a rendelt termék?

Lehetőséged van a nem kívánt termék(ek)et futárszolgálatunkkal visszaküldeni, annak értékét levásárolni, vagy az összeg visszautalását kérni.

Amint kitöltötted, mi futárt küldünk a csomagodért.
A VISSZAKÜLDÉS KÖLTSÉGE MINDEN ESETBEN 1490 Ft.

Termékek visszaküldése egyszerre maximum 2 rendelésből lehetséges. A további rendelésből származó termékek visszaküldése új adatlap kitöltésével, és további visszaküldési díj ellenében lehetséges.

A csomag átvételétől számítva 14 munkanap áll rendelkezésedre a visszáru kérelem elindításához. Kérjük, ezt minden esetben vedd figyelembe! Az ezt meghaladó időn túl érkező kérelmeket nem áll módunkban elindítani.

Az alábbi adatlap kitöltésével rögzítheted a visszaküldés pontos részleteit. Amint az űrlapot kitöltötted, elindítjuk a termék(ek) vissza hozatalának folyamatát. Kérjük, helyezd a terméket egy zárható csomagba (akár abba, amibe kaptad) és úgy add át futárszolgálatunknak! A csomag címzéséről és a csomagcímke nyomtatásáról az érkező futár gondoskodik.

Kérjük, hogy kizárólag abban az esetben küld vissza a nem kívánt terméket, ha az sértetlen, eredeti állapotban van! Amennyiben a terméket használatba vetted, illetve nem tudod eredeti állapotában visszajuttatni részünkre, illetve nincs rajta a ruhafüggő, akkor azt nem áll módunkban visszavenni.

A visszáru beérkezése utáni feldolgozást követően 8 munkanapon belül a visszáru értékét jóváírjuk számodra, melyről emailben kapsz további értesítést.

Külföldi visszáru esetén kérjük, keresd ügyfélszolgálatunkat!

A VISSZAKÜLDÉS KÖLTSÉGE MINDEN ESETBEN 1490 ft, melyet nem a futárral kell rendezned, hanem a visszáru értékéből kerül levonásra.

Visszaküldési adatlap

Termékekkel, rendelésekkel és a regisztrációval kapcsolatban felmerülő kérdésekkel keresd munkatársunkat az alábbi elérhetőségek egyikén, munkanapokon 8-16-ig.

legyegyedi@flancos.hu
+36 1 500-9476